Trubaduuri matalilla vesillä
2:10
Oikeusvaltio - iso paha susi?
8:17
Kolme pientä persusta
1:43
3 päivää sitten
Noin viikon ilmiö: Baletti
2:44
10 päivää sitten
Varamiehelle töitä
1:44
10 päivää sitten
Kuntavaalit
8:57
10 päivää sitten
Ursula ja minkkien koronavirus
1:51
17 päivää sitten
Epäuskottava jenkkidraama
9:40
17 päivää sitten
Naiset ja maaseutu
1:34
24 päivää sitten
Noin viikon ilmiö: istuminen
2:09
24 päivää sitten
Send him to Finland!
2:40
23 päivää sitten
USA:n vaalit
7:43
24 päivää sitten
Sote parhaassa iässä
9:39
Uukausi sitten
Noin viikon ilmiö: rusketus
2:48
Raisa Omaheimo: Ylipaino
4:47
Maskisekoilu
1:02
Uukausi sitten
Maskikohu
8:34
Uukausi sitten
Vaaliväittelyn jälkipelit
1:31
Lapsi hoitaa!
1:20
Uukausi sitten
Koulukiusaaminen
8:20
Uukausi sitten
Noin viikon ilmiö: sähköautot
2:42
Noin viikon ratkaisu: someähky
4:25
Parempaa tekemistä Lukashenkolle
6:22
Andersin autotalli: eläinuutiset
8:38
Korona ja maailma
11:07
8 kuukautta sitten
Veemäinen virus
7:17
8 kuukautta sitten
Noin viikon ilmiö: univaje
2:17
8 kuukautta sitten
Eduskunnan taideteokset näytillä
1:45
Hornetit kiihottaa
10:12
8 kuukautta sitten
Noin viikon ratkaisu: elinkuvat
4:04
Mistä tunnet sä fasistin?
9:21
9 kuukautta sitten
Noin viikon ilmiö: suojelu
2:55
9 kuukautta sitten
Risut ruusuiksi
2:11
9 kuukautta sitten
USA:n vaalit
8:24
9 kuukautta sitten
EU - mainio syntipukki
7:56
9 kuukautta sitten
Noin viikon ratkaisu: syntyvyys
3:49
Noin viikon ilmiö: robotit
2:06
10 kuukautta sitten
Kikyile tai Kadu!
8:56
10 kuukautta sitten
Noin viikon studio esittää: KIKY
0:55
Noin viikon ratkaisu: palkintogaalat
4:20
Armeijan uudet tuulet
1:34
10 kuukautta sitten
Kiina ja kauppakaverit
9:14
10 kuukautta sitten
Noin viikon ilmiö: älykkyys
2:46
10 kuukautta sitten
Noin viikon ratkaisu: kannabis
4:21
10 kuukautta sitten
Rokkitähti pääministerinä
8:19
10 kuukautta sitten
Yleistysansa
2:06
Vuosi sitten
Nousevat diktatuurit
13:33
Noin viikon ilmiö: raivo
2:15
Joulujuhlakohu
13:18
Vuosi sitten
Kauhistuttava kannabis
13:56
Veikkauksen laskentatavat
1:44
Kommentteja
MrJuske
MrJuske 9 minuuttia sitten
On
macaronisalad
macaronisalad Tunti sitten
aiaia nyt varokaa pyllynkipeitä persuja kommenteissa.
Emil Pelaaja
Emil Pelaaja 3 tuntia sitten
Kirkko on uskonnollinen
Sam G49
Sam G49 4 tuntia sitten
Ha, ha, ha... Perkele.... This is actually something I think Trump would have been saying, if he would have been the president of Finland 🇫🇮.... Very funny...
Antti Marttila
Antti Marttila 4 tuntia sitten
median päätarkoitus on kiehnata ja härnätä maan hallituksen ympärillä. Mitä tekee yle ja muut mediat Suomessa: persut pahoja, eivät ole hyväksi maalle, Marin on hyvä pääministeri, EU:ssa ei mitään vikaa, hallitus toimii hyvillä periaatteilla, mutta oppositio se on kamala. Kyllä tarvitsee hakea Jukka Lindström takaisin, hän sentään kunnioitti tätä systeemiä.
MrBanaanipommi
MrBanaanipommi 19 tuntia sitten
kyllä tämä paska on ihan paskaa. meinaan tässä oikeusvaltiossa ei hallitus noudata lakia ainakaan kovin tarkkaan.
MrBanaanipommi
MrBanaanipommi 19 tuntia sitten
:D::D
Herra Makkarainen
Herra Makkarainen 22 tuntia sitten
Koska Jukka tulee takas?
9733
9733 22 tuntia sitten
Toivottavasti edes joskus. Tää oli mun yks lempiohjelmista, mutta ei enää kun Jukka lähti.
Juhani U
Juhani U Päivä sitten
Tutkija-toimittaja? Oletko aina käyttänyt suihkua väärin, oletko aina paistanut makkaran väärin, oletko aina laittanut kengät jalkaan väärin?
Eke917
Eke917 Päivä sitten
6 tuntia noin on valoisaa pimeimpään aikaan vuodesta. Just parasta aikaa 🙂
Herra Hosso
Herra Hosso Päivä sitten
Haha, harvoin näkee näin nokkelaa satiiria. Hallituksen kritiikki on oikeusvaltion perusarvo. Onnea Yle. EIKÖ TEITÄ HÄVETÄ?
Flash Man
Flash Man Päivä sitten
Wait for hockey season
ukko1998
ukko1998 Päivä sitten
jos totta puhutaan, niin 12h kellonjen siirto ois varmaan oikeesti parempi kun täysin turha 1h siirto. talviaikaan siirtyminen on ärsyttävämpi kun kesäaikaan siirtyminen, koska ennen talviaikaan siirtymistä aamulla klo 6-7 on pimeää, mutta töistä lähtiessä klo 13-14 on vielä valosaa vähän aikaa, mutta sitten kun siirrytään talviaikaan, niin aamulla on silti melko pimeää ja sit on myös töistä lähtiessä jo hämärää. Varsinkin kun tekee sisähommia, niin talvella ei nää valoa ulkona muuta kun viikonloppuna ja sillonkin vaan pari tuntia, kun miks mä viikonloppuna heräisin klo 9? ja vaikka heräisin, niin ei kukaan muu oo hereillä niin aikaseen ainakaan ulkona, kun ulos mennään yleensä vasta aikasintaan puolen päivän jälkeen ja yleensä vasta tyyliin klo 15, jollonka on jo hämärää ellei jopa pimeää
Eke917
Eke917 Päivä sitten
Ne joita tunnen niin herää viikonloppuisin yheksän aikaan. Kympiltä viimestää. Vaikka oisivat ryypännyt yön tunneille. Minä en tarvitse valoa. Nautin pimeydestä. Talvi on paras ja normaaliaika pysyväksi toivottavasti 🙂
VanhaKunnon Masa
VanhaKunnon Masa Päivä sitten
Tätäkö paskaa pitäisi sitten maksella omista ansiotuloistaan? Nää kaikki pitäs vaan laittaa keräämään pulloja, pois ylen suojatyölistoilta. On kyllä taas vajakkien hommaa tämä.
S La
S La Päivä sitten
Taitaapa jäädä tästä edespäin ylevero maksamatta
Jami
Jami Päivä sitten
Persut nyt tukee ketä tahansa ja mitä tahansa joka vastustaa EU:n tekemisiä
TheFinnishBolshevik
TheFinnishBolshevik Päivä sitten
Tässä kyllä vähän vääristeltiin substanssia. Tietenkään EU ei välitä oikeudesta tai tasa-arvosta, vaan ajaa omaa etuaan. EU on Euroopan suurten maiden, erityisesti Saksan kapitalistien ja pankkien projekti. Se on tulliliitto ja vapaakauppa-alue. EU:n perusperiaatteet ovat: tavaran, työvoiman ja pääomien vapaa liikkuvuus. Mitä tekemistä niillä on ihmisoikeuden tai oikeusvaltion kanssa? Ei mitään. Mutta EU haluaa kaikkien noudattavan sen määräyksiä, sehän on selvä. Persut tekee virheen jos he tosiaan luulee että EU:n motiivit on jotain "punavihreitä" diibadaaba-juttuja, asia ei ole niin, vaan EU ajaa täysin johdonmukaisesti suurten kapitalistien ja pankkien etuja. Ei niitä tukipaketteja annettu hyvää hyvyyttään, vaan nimenomaan jotta Saksan pankit saisi rahansa takaisin. Toki monet "punavihreät" myös tekee virheen kun he luulee että EU:n juttuja on pakko kannattaa jos ei halua olla rasisti tai persu. Kreikan Kommunistinen Puolue teki kyselyn Europarlamentissa, meinaako EU tehdä jotakin sen suhteen, että Puola ja Unkari ovat kieltäneet kommunistien toiminnan, uhkaavat vankeudella ja sakoilla kommunistien journalisteja jne. Tietenkään EU ei silloin tehnyt yhtään mitään. Eikä tee edelleenkään. Vasemmistolaisia saa kurittaa niin paljon kun lystää, eikä tulee sympatiaa EU:lta eikä YLE:ltä. YLE:n ohjelmien ja kirjoitusten sisällöstä määrää poliitikot ja heidän nimittämänsä alaiset. Suomen nykyinen hallitus kuten edellisetkin, on kapitalistinen ja EU-myönteinen. Siinä selitys näiden ohjelmien sisältöön: Hallituksen toimia ja EU:ta kehutaan, muita haukutaan ja kansan todelliset ongelmat jätetään ohjelmista pois. Muttei persut myöskään edusta mitään todellista vastavoimaa, he tekisi asiat melkein samalla tavalla: leikkauspolitiikka ja kansan kurittaminen jatkuisi, ihan niinkun persut teki jo Sipilän hallituksessa. Tuskin persut edes irrottaisivat Suomea EU:sta, sitä ei ole vakavasti ehdotettu pitkään aikaan, ja kenties liittäisivät Suomen jopa Natoon jos pystyisivät. Samoja porvareita vähän eri mausteella.
Piblu
Piblu 2 päivää sitten
Propsit siitä ettette häpeäpäissänne ottanut tätä pois täältä.
Fast Pack
Fast Pack 2 päivää sitten
Voe paavi
Jorma Manninen
Jorma Manninen 2 päivää sitten
Ai että tasa-arvo ja oikeusvaltio "vihervasemmiston monopolisoimia käsitteitä"? No huhhuh, on siinä kyllä aikamoinen syytös. Koska persuthan eivät todellakaan ole monopolisoineet itselleen mitään vastaavia asioita ja käsitteitä, kuten itsenäistä Suomea, isänmaallisuutta ja jopa Suomen lippua. Lapset on lähetettävä takaisin kuolemaan ja EU on kaadettava, vaikka Suomi kaatuisi siinä mukana, koska "ethän sinä nyt Suomen itsenäisyyttä voi vastustaa!"
Jorma Manninen
Jorma Manninen 13 tuntia sitten
@Tuukka Aaltonen Sano sitten kun olet valmis kommenttiesi muokkaamisen kanssa, niin voin jatkaa.
Tuukka Aaltonen
Tuukka Aaltonen 14 tuntia sitten
@Jorma Manninen Itseasiassa nythän tuli mieleen että vihervasemmisto on yrittänyt leipoa "oikeusvaltion" sisään esimerkiksi sellaisia ajatuksia kuin tasa-arvo ja se etteivät rasistit tai fasistit kuulu oikeusvaltioon. Todellisuudessa nuo ovat oikeusvaltiosta irrallisia ajatuksia sillä teknisesti esimerkiksi natsi-Saksa oli myös oikeusvaltio.
Tuukka Aaltonen
Tuukka Aaltonen 14 tuntia sitten
@Jorma Manninen Oikeusvaltioon en nyt lonkalta voi vahvaa vihervasemmiston lisäystä osoittaa, siksi osoitinkin esimerkkinä tuon tasa-arvon. Mutta sen voin sanoa että vihervasemmisto on poistanut sananvapauden "oikeusvaltion" alta vaikka se kuuluu sinne aika vahvasti. Ja taisi mennä ohi se että vihreät omivat käsitteitä paljon laajemmissa määrin kuin Persut. Etkö edes sanonut mitä Persut ovat lisänneet esimerkiksi "itsenäisyys" termiin monopolisoidakseen sen. Se että EU rajoittaa Suomen itsenäisyyttä on aivan selvä asia
Jorma Manninen
Jorma Manninen 15 tuntia sitten
​@Tuukka Aaltonen En tahdo perustella asioita, mitä en ole väittänyt, tai edes maininnut sanallakaan. Eikä se oikeutakaan. Juttu onkin siinä, että persut ovat todellisuudessa ainoita, jotka oikeasti "monopolisoivat" käsitteitä. Persujen väitteet siitä, että joku oikeusvaltio-käsite olisi vihervassareiden monopolisoima, on aivan täyttä paskaa. Haluaisin kyllä todella kuulla, että mitä vihervasemmistolaisia käsitteitä oikein voi olla leivottu sisään sellaiseenkin asiaan, kuin oikeusvaltio? Edellinen persu veti itkupotkuraivarit kun kysyin tätä asiaa. Ehkä sinä pystyt kertomaan?
Tuukka Aaltonen
Tuukka Aaltonen Päivä sitten
Tahdotko perustella millä tavalla esimerkiksi naisten vapaaehtoinen asepalvelus kuuluu tasa-arvoon? Se jos persut monopolisoivat jotain ei oikeuta vihervasemmistoa samaan, varsinkin kun persut saavat jatkuvasti puheistaan paskaa niskaan mutta vihervasemmisto ei (paitsi persuilta)
Tuomas Flink
Tuomas Flink 2 päivää sitten
Jukka takaisin. Hyvä yritys Eeva ja Andre, mutte ei liian hyvä.
Atte
Atte 2 päivää sitten
Nyt oli low blow Noin viikon studiolta... jopa minä tajusin Mäkelän pointit...
Jorma Manninen
Jorma Manninen Päivä sitten
@Atte Idiootteja ei tarvitse kunnioittaa. Hyvää päivänjatkoa Atte!
Atte
Atte Päivä sitten
@Jorma Manninen Kiva nähdä, että Suomessa on aikuisia ihmisiä, keiltä puuttuu kunnioittavan keskustelun taito. Hyvää päivänjatkoa Jorma!
Jorma Manninen
Jorma Manninen Päivä sitten
​@Atte Näin siinä käy kun yrität tehdä jonkun muka "kriittisen keskustelun" aiheesta, jossa ei ole mitään keskusteltavaa, jossa olet auttamatta aivan absoluuttisen hakoteillä. Mäkelällä ei ollut mitään järkevää pointtia, koska hänen väitteensä ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa. Jos täällä joku tällaista brändäämistä harrastaa, niin se on persut itse. Piste.
Atte
Atte Päivä sitten
@Jorma Manninen Eikun varmaan ihan ilkeilyksi jätin oikeusvaltioesimerkin pois. Rakastan keskustella tulisistakin aiheista, mutten lähde jonkun tuntemattoman ahdisteltavaksi ja haukuttavaksi. Missään en väittänyt persuilta puuttuvan sama "brändääminen", enkä heitä puolla. Toivottavasti olet tyytyväinen, kun kommenteillasi viet ilon myös rakentavalta, kriittiseltä keskustelulta.
Jorma Manninen
Jorma Manninen Päivä sitten
@Atte Kiinnostaa kyllä eniten se, että miten muka oikeusvaltio on "muuttunut" jonkun porukan agendan mukaiseksi? Varmaan aivan sattumalta unohdit sen kertoa. Ja entäs käsitteet, kuten suomalaisuus, isänmaallisuus ja Suomen itsenäisyyden "puolustaminen", jotka persut ovat brändänneet itselleen? Siinäkö ei ole minkäänlaista oman agendan ajamista? "Haluat kuulua maailman suurimpaan vapaakauppa-alueeseen, etkä halua lähettää ihmisiä takaisin kuolemaan? Miksi vihaat Suomea!?"
Jokin Turha
Jokin Turha 2 päivää sitten
Vähän jäin miettimään, missä hauska video siitä, kun Marin sopii EU tukipaketista ilman perusruslakivaliokunnan suostumusta. Tai siitä, että vasemmisto nuoret sanoivat olevansa kommunisteja. Ei taida olla tulossa.
Riku-Aleksi Palonen
Riku-Aleksi Palonen 2 päivää sitten
Jotenkin koen sen huvittavaksi kun valitetaan siitä, että tehdään poliittisesta aiheesta heti, kun on jotain negatiivista persuista. Ei vaan ollut kukaan valittamassa siitä silloin, kun tehtiin jakso hallituksen maski suositus säädöstä tai kokoomuksen ja keskustan maakunta/sote sotkusta.
Miika Hämäläinen
Miika Hämäläinen 2 päivää sitten
Ovathan he tehneet moniakin jaksoja hallituksen maskisäädödtä ja keskustan maakuntasäätämisestä
Miika Hämäläinen
Miika Hämäläinen 2 päivää sitten
Näin keskustalaisena ihmettelen kyllä nyt kuinka poliittisesti puolueiden jakson YLE on täällä kertaa onnistunut tekemään. Yleensä ollaan pidetty hienosti keskellä kaikkea, mutta tällä kertaa jotenkin olisi asiaa vähän luistamaan. 🤔
Tomi Kivela
Tomi Kivela 2 päivää sitten
enemmän tuli tunnarista mielee simo häyhä
Antti Kahari
Antti Kahari 2 päivää sitten
Persufobiaa ylellä😁
Antti Kahari
Antti Kahari 14 tuntia sitten
@Jorma Manninen ei pidä paikkaansa jos yhtään luit ja kuuntelit mitä oikeasti puhuttiin
Jorma Manninen
Jorma Manninen 15 tuntia sitten
Oikeusvaltiofobiaa persuissa 😁
Henkka
Henkka 2 päivää sitten
Ihan kekseliäs. Mutta huomauttaisin, että kun perussuomalaisten edustaja yritettiin tappaa toisten kantasuomalaisten kädestä, kaiken järjen mukaan olisi pitänytkin kuolla vammoihinsa, se ei ylitä uutiskynnystä. Veikkaan, että jos minkä tahansa muun puolueen edustaja olisi selvinnyt täpärästi kotiinsa tehdystä tappoiskusta, siitä olisi isot jutut kuinka urheasti on toipunut. Porsas on muuten hyvin älykäs ja siisti kaiffari, harvinaiden söpöjä on myös minipossut monien naisten mielestä.
Henkka
Henkka Päivä sitten
@Perfect lllusion Jos quod erat demonstrandum, sitten on todettava, että Kataja puhui hölynpölyä ja minä narahdin uskomaan sitä, kun en jaksanut tutkia asiaa sen pidemmälle. Hyvä, kun jaksoit oikaista. Gratias tibi, et post scriptum: toivon, että jaksat kopioida vastauksesi Arto Luukkasen Kataja jakson kommentteihin. Tämä todella tärkeä oikaisu.
Perfect lllusion
Perfect lllusion Päivä sitten
@Henkka Valitettavasti olette jälleen väärässä. Muun muassa vihreiden Maria Ohisalo sanoi näin: ”- Politiikkona haluan sanoa, että kaikki väkivalta on täysin tuomittavaa, ja tottakai jos kyseessä on poliittinen väkivalta, se on erittäin vakavaa. Toivon, että Suomessa tehdään kaikki sen eteen, ettei tämänkaltainen leviä” Myös keskustan Joonas Könttä ja Mikko Kärnä sekä SDP:n varapuheenjohtaja Joonas Mäkynen tuomitsivat tapahtuneen ja vaativat myös Soldiers of Odin -järjestön lakkauttamista, johon murhanyrityksestä epäillyt henkilöt kuuluivat.
Henkka
Henkka 2 päivää sitten
@Perfect lllusion Joo muistin väärin ja nimeä en ollenkaan. Ois pitänyt kirjoittaa, että poliittista murhayritystä ei tuomittu muiden puolueiden toimesta, uutiskynnyksen se kyllä ylitti. Siitä tuli Katajalle olo, että poliittiset murhayritykset ei hallitusta haittaa, niin kauan kun ei ole muiden puolueiden edustajia tällaisen murhayrityksen kohteena.
Perfect lllusion
Perfect lllusion 2 päivää sitten
Jos puhut tapaus Katajan Pekasta niin kyllä, kyllä hänestä uutisoitiin. Ihan nopealla googletuksella ”perussuomalainen pahoinpitely” löytyy lukuisia artikkeleja tapauksesta. Tämä on taas tätä perussuomalaisten erikoisuutta, uhriutumista.
joni saarinen
joni saarinen 2 päivää sitten
Johan on taas Ylenantia.. Suomessakin muka tasa-arvoinen oikeuslaitos. 🦈
Jami
Jami Päivä sitten
Perustele
kansallinen
kansallinen 2 päivää sitten
Laitetaan rahat jakoon Eurooppaan eikä saada muuta kuin miinusta takaisin. Hyvää oikeusvaltio periaatetta.
DJ
DJ Päivä sitten
@Fedu 02 Kriisitilanteissa tietysti taloudellisesti ainakin tukena, mutta linkkaa se kohta, jossa lukee, että EU maat ovat velvoitettua sotilaalliseen avunantoon. En ymmärrä, mitä tarkoitit sillä, että Suomi on sitoutunut Naton kanssa yhteistyöhön vailla virallisia sopimuiksia? Onko "epäviralliseen" sopimukseen luotto? Ja missä tällainen mahtaa olla? Baltian maissa, ainakin Virossa ollaan Suomen lailla Venäjä-vastaisia, jolloin Venäjän intressi pienenee, kuten edellisessä kommentissani kirjoitn. Ei "epävirallisiin" sopimuksiin ole luottoa tositilanteessa. Suomi ei yksinkertaisesti nauti artikla viiden suojaa, koska emme ole Nato-jäsenmaa, ja täten mitään velvollisuutta ei ole eikä siihen mielestäni kannattaisi luottaa.
Fedu 02
Fedu 02 Päivä sitten
@DJ Eu kyllä on velvollinen toimimaan kriisitilanteissa Suomen tukena. Voit lukee tästä vaikka puolustusvoimien nettisivuilta. Sitä paitsi onhan esim baltian maat entisiä neuvostomaita ja eihän niitä kohtaan ole Venäjältä tullut samantyyppisiä iskuja kun muihin vanhoihin neuvostomaihin koska EU toimii turvana, sekä myös Nato. Ja Suomi on sitoutunut Naton kanssa yhteistyöhön vaikka virallista sopimusta ei ole. Ja tarvittaessa Suomea autettaisiin. Miksi ei auttaisi? Miksi Yhdysvallat ja muut Eu maat katselisivat vierestä kun Eu yhteen jäsenmaahan hyökättäisiin joka johtaa siihen että Venäjän valta Euroopassa lisääntyisi ja Eu alue alkaisi hajoilla.
DJ
DJ 2 päivää sitten
@Fedu 02 En kyllä näe mitään yhteyttä. Mikään valtio tai EU ei ole velvollinen sotilaalliseen apuun jos Suomi on sodassa. EU on talousliitto,, ei sotilasliitto. Talouspakotteilla ei olla tähänkään mennessä saatu mitään aikaiseksi, sillä ei olla lopetettu yhtäkään sotaa. Venäjän naapurimailla, joihin se on hyökännyt ovat entisiä Neuvosto-maita ja Venäjällä on paljolti jalansijaa kyseisissä maissa pitkälti sitä kautta. Esim. Itä-ukrainan suuri venäläispopulaatio. Itä-Ukrainassa selvä suurinosa haluaa nimenomaan kuulua Venäjään, koska Ukraina on perseestä ja Venäjällä asiat toimivat paremmin. Suomalaiset eivät haikaile Venäjän valtaan siirtymistä, vaan itseasiassa täällä ollaan aika Venäjä-vastaisia. Kansa ei siis suostu siihen, joka vaikeuttaa Venäjän sotilaallista toimintaa monelta eri näkökulmalta. Esimerkiksi siten, että rattaat ei meillä sen jälkeen pyörisi, koska kansa ryhtyisi kapinaan. Suomella on myös kilpailukykyiset puolustusvoimat. Venäjä kuitenkin pyrkii pitämään Suomen varpaillaan mm. jatkuvalla ilmatilaloukkauksilla, gps-häirinnällä ja uhittelee Natoon liittymisestä. Eli se vaikuttaa epärehellisin keinoin Suomen ulkopolitiikkaan jo nyt. En myöskään ymmärrä, millä perusteella Nato-joukot tulisivat Suomea auttamaan sodassa, jos emme kuulu Natoon. Mitään puolustusvelvollisuutta ei yksinkertaisesti ole, jonka takia siihen ei kannata nojata. En usko, että puolustusvoimatkaan rakentaa maanpuolustusstrategiaansa nojaten siihen, että Nato tulee auttamaan. EU:lla ei ole omaa armeijaa eikä EU tai EU maat ole auttaneet sotilaallisesti Euroopassa tapahtunutta sotilaallista aggressiota koskien (Venäjä).
Fedu 02
Fedu 02 2 päivää sitten
@DJ Suomella ja EU:lla on yhteinen maanpuolustupolitiikka ja EU toimii Suomelle tukena mahdollisissa kriiseissä. EU tukee esim antamalla vihollismaalle taloudellisia boikotteja tai pakotteita. Tämän voi huomata jo siinä kun katsotaan Venäjän muita naapurimaita kuin EU maita. Hyvin monessa maassa tapahtuu joko venäläisten suorittamia iskuja, sabotaasia tai muuta häirintää. Lisäksi venäläiset joukot ovat valloittaneet monista naapurimaistaan alueita esim Ukraina ja Georgia Tietysti Suomi on ns. Puoliksi Nato maa ja Suomi on suuressa yhteistyössä Naton kanssa, joka kanssa tuo oman maanpuolustuksellisen turvan
DJ
DJ 2 päivää sitten
@Fedu 02 Minkälaisen maanpuolustuksellisen hyödyn Euroopan Unioni antaa?
kansallinen
kansallinen 2 päivää sitten
Huomaa että on ylen kanava 🤦‍♂️
Jorma Manninen
Jorma Manninen 2 päivää sitten
Niinpä. Ei tule muilta näin todenmukaista settiä.
Nikandros
Nikandros 2 päivää sitten
olipas paskaa satiiria.
Aku Sillanpää
Aku Sillanpää 2 päivää sitten
Nyt yle menee reippaasti yli vihervasemmistolaisuutensa kanssa.
niksu l
niksu l 2 päivää sitten
Kauheeta miten kuivaa
Pauli Haurinen
Pauli Haurinen 2 päivää sitten
Nyt alkaa yle tyrkyttään mieöipiteitään liikaa...
ville_123
ville_123 2 päivää sitten
ottakaa nyt saatana jo toi yleisö pois tuolta. Helvetin kiusallista tollane satunnainen pieni hymähtely tuolla taustalla. Sekä: -yksi juontaja oli/on parempi -Ei enää naurata "persu paha" tai "naisjuontaja alkoholisti lolololo" vitsit. Ettehän te näitä kommentteja lue, mutta kirjotinpahan ny vaa.
Janikut
Janikut 2 päivää sitten
Kyl siel yleisössä varmaan etäisyyttä pidetään parin penkein välein
pahakasvi venuksesta
pahakasvi venuksesta 2 päivää sitten
Oli todellakin hyvä jakso. imo
Durovnax
Durovnax 2 päivää sitten
*Soy boy face*
DJ
DJ 2 päivää sitten
Unkarissahan valtion oma (ja hallituksen mielinen) tv-kanavahan tuottaa jatkuvalla syötöllä opposition vastaista propagandaa verhoten sen milloin mihinkin ja yrittäen mustamaalata opposition suurimman puolueen. Hallitus on tehnyt myös paljon poliittisia virkanimityksiä, koskien esimerkiksi viranomaisten päällystöä. Etenkin vaalien lähestyessä, paniikki iskee hallituksen mielisiin medioihin, joka näky myös tuotetun sisällön heikosta laadusta. Tämän kanavan riippumattomuutta selvitettäessä paljastui myös ilmi, että sitä selvittämässä oli mukana henkilö, jolla on kytkökset tähän nimenomaiseen kanavaan, se siitä riippumattomuudesta. Kanavan toimittajista selvä suurinosa kannattaa hallituksen puolueita täysin ylimitoitetussa suhteessa tavalliseen kansaan.
DJ
DJ 2 päivää sitten
Oikeusvaltio... Hmmm.. Mitkähän puolueet kannattavat sanan- ja ilmaisuvapauden kaventamista lainsäädännöllä Ei, en puhu nyt Unkarista. Mikähän (yksi) puolue eduskunnassa on jyrkästi näitä perusoikeuksien rajoittamista vastaan?
eerika ii
eerika ii 2 päivää sitten
Alkaa vähän tulee korvista toi persu vitseily. Vaihtakaa nyt hyvänen aika jo vitsejä tai siirtykää muuhun puokueeseen. Eikö ylen pitäisi olla jokatapauksessa tasavertainen jokaista puoluetta kohtaan? Enää ei naurata
Jorma Manninen
Jorma Manninen 2 päivää sitten
Mitä tasa-arvoa se sellainen on että kaikkia pilkataan, riippumatta siitä mitä kukin on tehnyt? Perussuomalainen käsitys tasa-arvosta ja "oikeudesta" on ilmeisesti, että kun itse tekee jotain tyhmää, kaikkia on rankaistava.
RanEncounter
RanEncounter 2 päivää sitten
@DJ "Selitin tuon äskeisessä kommentissani, nyt yllättäen esität tietämätöntä :D. Se on ihan yleinen argumentaatiovirhe ja selitin ilmiön sinulle tiivistettynä." Et selittäny mitään, vaan tiivistit omat ajatuksesi idioottimaiseksi oksennukseksi, ja projisoit samat ajatukset minulle. Mee nyt vähän ittees noilla olettamuksilla. "No missä kohtaa sitä pelleilyä on tapahtunut niinkuin kokoajan, josta aikasemmin puhuit?" Siis haluat minun listaavan kaikki persujen tekemät pelleilyt? Jep jep. Hyvä juttu. Näin ohitat selvän esimerkin, jonka annoin sinulle. "Eivätkö muut kuin persut mielestäsi tee kuvailemiasi asioita Twitterissä ollenkaan?" Paljon vähemmissä määrin. "Missä kohtaa mitään ei ole otettu tosissaan (pellen määritelmä)?" No aloitetaan vaikka oikeusvaltiosta ja sen määritelmän vääristämisestä siten, että ei oteta sitä tosissaan. Kukaan järjissään oleva ei ole oikeusvaltiota vastaan. Persut ovat kuitenkin sitä vastaan verhojen takana (ja twitterissä), mutta koska he eivät voi sanoa sitä kameran edessä, on heidän keksittävä joku tekosyy, miksi he ovat sitä vastaan. Tässä tapauksessa tekosyy on koska joillakin puolueilla on eri näkemys oikeusvaltion määritelmän johtopäätöksistä, ovat nämä puolueet persujen mielestä "muuttaneet" oikeusvaltion määritelmää. Näin saavat persut pakoreitin, jos joku kritisoi heitä oikeusvaltio asiasta. Mitään asiaa ei oteta tosissaan, koska kritiikkiä ei tarvitse ottaa vastaan, vaan pelataan poliittista peliä, eikä asiat muutu parempaan.
Janikut
Janikut 2 päivää sitten
Lmao kyllä naurattaa vallan mainiosti
RanEncounter
RanEncounter 2 päivää sitten
@eerika ii "Mutta tarviiko vitsien aina liittyä politiikkaan? EI. Tarviiko vitsien aina liittyä mokiin? EI. Tarviiko vitsien olla aina samasta aiheesta? EI, EI JA EI. Me ei nyt edelleenkään puhuta politiikasta vaan yhden ohjelman tuotannosta" Mitä? Tämä kanava on poliittinen huumorikanava. Tarkoitus on juuri tehdä poliittista huumoria. Ehkä olet saanut väärän käsityksen, minkälainen kanava tämä on.
eerika ii
eerika ii 2 päivää sitten
@RanEncounter Mutta tarviiko vitsien aina liittyä politiikkaan? EI. Tarviiko vitsien aina liittyä mokiin? EI. Tarviiko vitsien olla aina samasta aiheesta? EI, EI JA EI. Me ei nyt edelleenkään puhuta politiikasta vaan yhden ohjelman tuotannosta
DJ
DJ 2 päivää sitten
On tuo EU niin ihana, mutta mites siellä onkaan näitä "diktaattorimaita, jotka eivät noudata oikeusvaltioperiaatetta"? Jo itsessään tuo Tavion kommentoima EU miljardien tulonsiirtojen "korona paketti" rikkoo sen perussopimuksiaan. On muuten jännää, miten tästä "koronaan sidotusta elvytyspaketista" kolmasosa pitää laittaa ilmasto asioihin eikä se ole juurikaan sidottu maiden korona-tilanteisiin vaan taloudelliseen tilanteeseen, joka on jatkunut jo pidemmän aikaa, eikö se ollutkaan elvytyspaketti? Mutta sen vastustaminenhan on toki oikeusvaltioperiaatteen noudattamatta jättämistä. Asia selvä. Unkarin ja Puolan mielestä tätä oikeusvaltio-sidonnaisuutta ei ole tarkennettu riittävästi vaan se on kirjoitettu ympäripyöreästi. Tulonsiirtounioni (ja velkaunioni) on tässä vaiheessa ihan itsestäänselvä asia ja suurimmalla osalla suomalaisista siihen onkin kriittinen näkemys, mutta EU-kiima vie mennessään. Jos sieltä joskus vaikka saisi jonkun kovapalkkaisen viran, jos myötäilee. Se on muuten kumma, kun aina hallituksista riippumatta, sieltä tullaan aina kotiin voittajina eikä koskaan olla hävitty (mitä nyt vain yli 3 mrd€).
DJ
DJ 2 päivää sitten
@Miia Haapasalmi Ei Etelä-Euroopan maat konkurssin partaalla ole vielä, mutta syvissä talousvaikeuksissa. Sanoin sen hieman kärjistäen. Esimerkiksi Unkarissa talous on ollut suuressa kasvussa jo pitemmän aikaa. Paketilla oltaisiin voitu lähes pelkästään vaikuttaa talouden elvyttämiseen pitkälti korkopolitiikan kautta, joka olisi ollut paljon tehokkaampi keino kuin kolmasosan rahoista laittaminen ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun. Toki sekin tuo jonkin verran työpaikkoja, mutta näille työpaikoille kertyy kyllä sitä kautta hintalappukin, eikä ne rahat sieltä täysmääräisinä tule. En ymmärrä, millä tavalla tämä "elvytyspaketti" olisi Suomalaisille hyvä asia jos tarkastellaan kokonaisuutta. Suomi on ilmastoasioiden edelläkävijä jopa EU:ssakin, joka tuottaa maailmalle n. 10% co2 päästöistä, kun taas Suomi tuottaa 1-1.5 promilleä koko maailma päästöistä. Suomi on ilmastoasioissa EU:n huippua ja niihin ollaan satsattu paljon. Tämähän on tulonsiirtoja laiskoille maille, joka passivoi ne edelleenkin. Nämä maat tietävät, että he saavat tukipaketteja eikä lainoja tarvitse välttämättä edes maksaa koskaan pois, joten heidän ei oikeasti tarvitse keksiä tehokkaita keinoja talousahdingon hillitsemiseksi. On siis mielestäni epäreilua, että edelläkävijämaiden pitää oman panoksensa lisäksi lahjoittaa maille, jotka eivät ole tehneet juuri mitään. En ymmärrä, millä tavalla on hyödyksi Suomelle, että teemme tulonsiirtoja pitkälti Etelä-Euroopan maihin, joissa Suomen vientikin on pientä. Muutenkin ihan järjetön idea, että maiden talous pelastuisi sillä, että annamme niille rahaa ja he ostaisivat meiltä niillä antamillamme rahoilla. Ja paitsi, että eivät osta, koska vienti näihin maihin on pientä. Ja tietenkin maat nostavat kaikki lainat, koska silloin ensi kerralla saadaan taas hyvä rahasumma. Samalla tavalla toimii mm. ministeriöt, eli koko budjetti pitää tuhlata johonkin, jotta saadaan ensi vuonna sama budjetti pidettyä. Uskon myös, että jos Unkari ja Puola käyttävät tukipaketista saatuja varoja väärin, niin heille siitä tulee kyllä sanktioita. Mielestäni olisi järkevämpää keskittyä nyt täysillä koronan hoitamiseen, koska muuten meidän on aika vaikea nousta tästä suosta. Ilmastonmuutokseen ollaan jo satsattu, korona on taloudellemme paljon tuhoisampi ja se on akuutti juuri nyt. Koronan jälkeen ilmastonmuutoksen vastaista taistelua tulisi toki myös jatkaakin.
Miia Haapasalmi
Miia Haapasalmi 2 päivää sitten
@DJ Epäilen, että koronan varjolla yritetään saada myös toista kriisiä, eli ilmastonmuutosta hallintaan. Valtaosa normaalikansalaisista ei näe sitä yhtä vakavana tai akuuttina asiana, koska ilmastonmuutos ei ole vielä aiheuttanut niin silminnähtävää uhkaa maailmalla kuin korona. Ihmiset suostuvat tällaisiin elvytyspaketteihin vain jos ihmisiä kuolee paljon tai talous meinaa romahtaa. Sitten kun ilmastonmuutos menee siihen pisteeseen niin on jo liian myöhäistä yrittää korjailla tilannetta. Olen samaa mieltä, että koronan elvytyspaketti ja ilmaston elvytyspaketti olisivat mielellään voineet olla erikseen ja selkeämmin viestittyjä meille, mutta ymmärrän miksi ilmasto on otettu tähän mukaan. Eurooppa on tällä hetkellä edelläkävijä ilmastoasioissa, mutta siitä on vain hyötyä jos pysymme sellaisina. Loput maailmasta seuraa kuitenkin perässä, eikö olisi hyvä jos Euroopalla olisi jo teknologia ja välineistö jota voisimme viedä jatkossa muualle? Tulevaisuudessa öljymaat menettävät merkitystään, kun vihreä energia tulee viemään öljyn paikan. Ymmärtääkseni kaikkia tukipaketista saatuja lainoja ei ole pakko nostaa, joten jos maat eivät keksi rahoille käyttöä niin parempihan se on heillekin ottaa vähemmän valtionvelkaa. Italia ja Espanja eivät muuten ole konkurssin partaalla, enemmän olisin huolissani entisistä itäblokin maista kuten Puolasta ja Unkarista. Siellä ei ainakaan voi olla varma, mihin tukirahoja käytettäisiin, kun johdossa on korruptoitunut hallitus joka ajaa lähinnä omia etujaan.
DJ
DJ 2 päivää sitten
@Miia Haapasalmi Kriittisyydellä viittasin tähän "elvytyspaketti" touhuun ja yleensäkkin velkaunioniin. On hyvin vääristelevää sanoa tätä "korona tukipaketiksi", koska kolmasosa siitä menee itseasiassa ilmastoon, kuten mainitsin. Se on enemmän ilmastopaketti kuin koronapaketti, mutta sitäkin enemmän se on tulonsiirto eteläisille maille, jotka eivät ole osanneet hoitaa talouttaan kuntoon ja ei heidän tarvitsekaan, koska aina tulee uutta tukipakettia. Siinä on onnistuttu sumuttamaan ja käyttämään hyvän syyn varjolla pelastusrengas pitkäaikaisissa talousvaikeuksissa oleville maille. Mielestäni tässä vaiheessa EU:lla ja Suomella ei ole varaa käyttää enempää ilmastonmuutokseen, koska olemme globaalin kriisin keskellä ja tulevaisuus näyttää jokseenkin synkältä, joten olisi luontevaa käyttää ne rahat pelkästään koronan hoitamiseen. Eurooppa on maanosana jo selvästi edelläkävijä ilmastoasioissa ja niihin on jo satsattu järkyttäviä rahasummia. Esimerkiksi Espanjahan ei tiennyt ollenkaan, mihin käyttää tukipaketista saatavat miljardit, mutta kunhan käyttää johonkin. Todella tehotonta meininkiä ja passivoivaa näille konkurssin partaalla oleville maille.
DJ
DJ 2 päivää sitten
@Miika Hämäläinen En nyt puhunut EU-jäsenyydestä vaan "elvytyspaketista".
Miika Hämäläinen
Miika Hämäläinen 2 päivää sitten
@DJ kyllä enemmistö on vielä eu myönteisiä, eikä vaan sen takia, että tavoitteellisuus sieltä jotain suurta virkaa, vaan vapaan matkustamiseen, vaaditaan kaupan jne. takia.
Durovnax
Durovnax 2 päivää sitten
Elikkäs verorahoilla me kaikki mahdollistetaan tätä puolueellista propagandaa joka maskeeraa itseään komedian takana. Selvä. Yle vero 10/10
Otto Valkamo
Otto Valkamo 2 päivää sitten
@Tuukka Aaltonen Ei tässä ole kyse mistään tasa-arvosta, vaan ihmisoikeuksista ja oikeusvaltiosta. Katsoitko edes videota? Puolassa ja Unkarissa puoluejohto hallituksessa itse poistaa ei-halutut tuomarit, vaikka heidän pitäisi olla lain mukaan puolueettomia ja riippumattomia, koska he ovat tuomareita eivät poliitikkoja.
Durovnax
Durovnax 2 päivää sitten
@Otto ValkamoLue kommentti uudestaan.
Tuukka Aaltonen
Tuukka Aaltonen 2 päivää sitten
@pahakasvi venuksesta En edes kannata persuja mutta jos luet tuon persun kommentin uudestaan ajatuksen kera niin tajuat että kyse ei ole oikeusvaltiosta, vaan siitä että vasemmistolaiset käyttävät "oikeusvaltiota" sanana ajaakseen omia etujaan, samaa tapahtuu nimenomaan myös "ihmisoikeuksien" ja "tasa-arvon" kanssa. Vasemmistolaiset eivät ole esimerkiksi huolestuneita asepalveluksesta tai miesten eliniänodotteista, mutta silti "tasa-arvo" heitetään voimasanana heidän jokaiseen lausuntoonsa jotta niiden kritisoiminen nähtäisiin pahana
Otto Valkamo
Otto Valkamo 2 päivää sitten
Voi ei, menikö satiiri taas tunteisiin? Ihan kuin persut ja konservatiivit olisivat aikaisemmin sanonut, että "liberaalit ja vasemmistolaiset ovat hulluja ja herkkiä lapsia", mutta konservatiivit eivät edes kestä satiiria. Kasva aikuiseksi, herätys ihminen-
Durovnax
Durovnax 2 päivää sitten
"Jos et tykkää asiasta A niit myös et tykkää asiasta B joten olet paha ihminen nyyh" :((((
DJ
DJ 2 päivää sitten
Kuntavaali JYTKY! Tän takia persuilla on suuri kannatus!
Consultant
Consultant 2 päivää sitten
Mitäs paskaa tää on? Jos on eri mieltä asioista niin sen piilottaminen ei tässä edes onnistunut näennäisen huumorin varjolla. Kukaan ei tätä pitänyt hauskana. Todellinen riman alitus.
arttu karonen
arttu karonen 2 päivää sitten
tästä oon jotenkin samaa mieltä
arttu karonen
arttu karonen 2 päivää sitten
saisko kelalt tukee ku nää verorahat pukkaa päälle😰
the boss
the boss 2 päivää sitten
persut on tyhmiä
Henkka
Henkka Päivä sitten
@Henri Voin kyllä äänittää puhettani eri kielillä, niin saadaan taltioituakin nämä voimafantasiani.
Henri
Henri Päivä sitten
@Henkka Semmoset voimafantasiat.
Henkka
Henkka 2 päivää sitten
Oon persu, luen romaaneja yli kymmenellä kielellä, kaksoistutkinto, mutta joo, voipi ollakkin, että kalliit koulut on mennyt hukkaan sitten, kun edelleen olen tyhmä persu 肉头。
Candle
Candle 2 päivää sitten
@arttu karonen Se on hyvä oot kuitenki kiinnostunu politiikasta ja pystyt myöntää.
Candle
Candle 2 päivää sitten
@arttu karonen kiitos
TheAssening
TheAssening 2 päivää sitten
Anders on mun waifu
Neon Neo
Neon Neo 2 päivää sitten
Cool
TheAssening
TheAssening 2 päivää sitten
@Otttimon =(
Otttimon
Otttimon 2 päivää sitten
Suosittelen uuden waifun hankkimista
Otttimon
Otttimon 2 päivää sitten
Tästä taitaa tulla hyvä jakso
Domahî Yate
Domahî Yate 3 päivää sitten
Heeeei kansanmurha hhh
Essi skating
Essi skating 5 päivää sitten
Eka ketä kommaa eka
Timo Ilonen
Timo Ilonen 5 päivää sitten
Lindströmin jälkeen tämä ohjelma on mennyt alamäkeä täyttä häkää. Lopettakaa nyt jo tuo tuska ja vetäkää johdot seinästä.
Patukkamies
Patukkamies 5 päivää sitten
Olipa tylsä. :( pahoitin mieleni. haluan 500€
StatusFennica
StatusFennica 5 päivää sitten
Ylen tehtävänä näyttää olevan Suomen jakaminen kahteen leiriin. Sääli kun joutuu rahoittamaan Suomea tuhoavaa saippualaatikkoa.
Henkka
Henkka 6 päivää sitten
Ois se ekologista, jos autot sais ajaa loppuun eikä ois tätä cash for clunkers juttua nyt Suomessakin. Lainako pitäisi ottaa, että saisi sähöauton alleen? Ihan ekologista ostaa alle tonnilla japanilainen pienikulutuksinen bensa-auto 90-luvulta ja ajaa se loppuun, jos asuu paikassa missä ei autotta pärjää. Jos julkisilla pääsee, sähköauto ei ole se ekologinen vaihtoehto. Itse Helsingin aikoina työskennellessä kuljetin jopa muuttokuorman bussissa, parikyt reissua yli 20km per suunta yhdellä vaihdolla sohjossa.
Sampsukka H
Sampsukka H 6 päivää sitten
Oon tehnyt tota jo monta kuukautta. Olen edelläkävijä, todellinen hipsteri! Nyt täytyy lopettaa ennen, kuin siitä tulee yleisesti hyväksyttyä...
Jami
Jami 6 päivää sitten
Yhtä tylsää oli tätä videota katsoesssa kuin balettia katsoessakin.
Otttimon
Otttimon 7 päivää sitten
Voi vittu ja taas sitä mennään
TeKaMOTO
TeKaMOTO 7 päivää sitten
1:15 Space X:llä ei ole avaruussukkulaa, vaan avaruusraketteja.
Miika Hämäläinen
Miika Hämäläinen 7 päivää sitten
1:16 ja paskat. Se tarkoittaa käytännössä nykymaailmassa sitä, kuinka paljon sä katsot netflixiä tai youtubea.
Henkka
Henkka 8 päivää sitten
Ite laitan aina 144p tarkkuuden, koska olen addikti, tykkään kuunnella sivukorvalla ruutua, mutta tiedän myös että serverit, jotka pyörittävät nettiä aiheuttaa lentämisen verran kasvihuonepäästöjä. Mutta siitähän ei puhuta, 5g vaan yllyttää ihmisiä katsomaan korkearesoluutioisena kaiken
jarmo kasanen
jarmo kasanen 8 päivää sitten
Jos elämän ”suurimmat” ongelmat on tätä luokkaa, niin ei hyvää päivää oo näkyvissä. Hohhoijaa
MA7xGE the European
MA7xGE the European 7 päivää sitten
Mimmosia ongelmia ihmisellä pitäis olla?
Otto Von Stirlitz
Otto Von Stirlitz 8 päivää sitten
I’m a finn, but unfortunately I live in Sweden. Now it will be even worser to live here.
pekka pas
pekka pas 8 päivää sitten
Terve vuan kaekille
kansallinen
kansallinen 8 päivää sitten
Eikös politikoilla ole aikaa ku on vaan 4pvä/viikko töitä eikä nekää ole varmaan edes 8h
pekka pas
pekka pas 8 päivää sitten
Tere
emt
emt 8 päivää sitten
@Jami suomeen
Jami
Jami 8 päivää sitten
Tulemast
Cassie
Cassie 8 päivää sitten
Perfect video...thank you so much..
Zuerjelberger
Zuerjelberger 9 päivää sitten
Oispa vieläki Noin Viikoi Uutiset ja Jukka
torttumiez
torttumiez 9 päivää sitten
Tämä vr laseilla
Tomi Hirvonen
Tomi Hirvonen 9 päivää sitten
Pitäisi olla olla laki tai edes ihan yleinen käytäntö että kun nouset eduskuntaan, niin et voi olla kunnanvaltuustossa tai edes ehdolla sinne. Koska se on kuitenkin turvatyöpaikka jos/kun putoaa eduskunnaasta.
Kasperiitti Simmer
Kasperiitti Simmer 5 päivää sitten
Ei kunnanvaltuusko nyt sentään mikään työpaikka ole. Mitään kunnon rahaa siitä ei saa.
Toke
Toke 9 päivää sitten
Yle on pistänyt näköjään vihervassarikokoonpanon tällekin katsojakunnalle.
Dethos
Dethos 9 päivää sitten
"Mulla on tässä muuten lähellä hotellihuone" 😜 Ei hel****i (◕_◕🌼)
Anna C
Anna C 9 päivää sitten
Ihanaa demokratiaa Suomessa, kyllä meidän kelpaa. Hullut ja surkeatkin on ihan täyspäisiä osaajia. Ei tuu meille kansanmurhia niinkuin Kiinassa, tai tautikuolemia kuin Usassa.
Jami
Jami 9 päivää sitten
Omastakin mielestä tuo samojen henkilöiden ehdolle asettuminen joka vaalissa on typerää mutta ehkä se kuitenkin saa Suomalaiset välittämään kuntavaaleista ja EU-vaaleista edes vähän. Äänestystysprosentti voisi hyvinkin pudota vielä entistä alemmas
Jami
Jami 9 päivää sitten
Miettikää kun menis näyttämään pätkiä Halla-Ahon haastatteluista jollekkin Amerikkalaiselle ja sanois että siinä on toiseksi suurimman puolueen puheenjohtaja ja yksi Suomen karismaattisimpana pidetyistä poliitikoista jota palvotaan puoleensa kannattajien keskuudessa vähän kuin Trumpia :D
StatusFennica
StatusFennica 5 päivää sitten
@Jami Mitä jos ensi kerralla kun kirjoitat julkisen kommentin niin miettisit ensin jollet kestä eriäviä mielipiteitä. Voisit vaikka kommentoida FIpostn kissavideoita.
Jami
Jami 5 päivää sitten
@StatusFennica Eri mieltä? Käytännössä haukuit minua ja ihmisiä jotka eivät ymmärrä Halla-Ahon puheita tyhmäksi. Ei siinä oikein mitään mielipiteitä esitetty.
StatusFennica
StatusFennica 5 päivää sitten
@Jami Ai niin, unohdin. Sinun kommenttisi saa vastata vain myötäily hengessä. Sori kun olin kanssasi eri mieltä.
Jami
Jami 5 päivää sitten
@StatusFennica Ai joo. Unohdin että Hallla-Ahostahan saa puhua vain positiiviseen ja ylistävään sävyyn. Anteeksi nyt kun pahoitin mielesi näillä mestaria todella loukkaavilla kommenteilla.
StatusFennica
StatusFennica 5 päivää sitten
Kuten sinä, hekään eivät älyäisi mitään. Halla-Ahon ymmärtäminen jakaa ihmiset älykkäisiin ja tyhmiin.
Finnland
Finnland 9 päivää sitten
Köyhiä vitsejä perussuomalaisista . Kyllä herjaa saa heittää joka puolueesta mutta keksikää nyt hyvänen aika jotain uutta sanottavaa.
Aviation Enthusiast
Aviation Enthusiast 9 päivää sitten
Vai semmosta
zijuiy wttuy
zijuiy wttuy 9 päivää sitten
Ismo presidentiks!
DJ
DJ 9 päivää sitten
Kiitos Mestari!
Loerl
Loerl 9 päivää sitten
Tää Sanna Marin -vitsi oli kyllä huippu :D
DJ
DJ 9 päivää sitten
@Dethos Ai, onko siellä niin paljon demareita?
Dethos
Dethos 9 päivää sitten
Jep, ihme että Marin ehtii kaitsimaan valtuuston nassikoita ( ╹▽╹ )
DJ
DJ 9 päivää sitten
Jep, oli aika vitsi toi Marin
pekka pas
pekka pas 9 päivää sitten
Terve vuan